• Αγνο μελι

    Το γλυκαντικό της φύσης. Είναι αντιοξειδωτικό με αντιβακτηριδιακή δράση και θεραπευτικές ιδιότητες. Αγνό ώστε να διατηρείται στους αιώνες. Το ιδανικότερο Superfood

  • Ελληνικα ποιοτικα προιοντα μελισσοκομιας

    Μέλι θυμαρίσιο έξτρα αρωματικό, μέλι ανθέων χρυσαφένιο και υγειινό, μέλι πορτοκαλιάς με ιδιαίτερη γεύση και φυσικό αγνό και παρθένο μέλι ελάτου.

  • Ποιοι ειμαστε

    Γνωρίστε το μελισσουργό μας. Εργαζόμαστε με μεράκι, οργάνωση, αγάπη και προσήλωση στην φροντίδα του μελισσούλη καθημερινά.

Ποιος είναι ο Μελισσούλης;

Ο Μελισσούλης ή κατά κόσμο Παναγιώτης Χρυσανθακόπουλος είναι ο τρίτης γενιάς μελισσοκόμος συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στην μελισσοκομία πάνω από μισό αιώνα.

Από μικρό παιδί συμμετέχει στα μελίσσια και με ενδιαφέρον παρατηρεί την εκπληκτική διεργασία που επιτελούν οι μέλισσες για να δημιουργήσουν το μέλι. Κατά την ενηλικίωση του οι τεχνικές, οι ικανότητες και η προσήλωση του στη μελισσοκομία αναπτύσσονται παράλληλα με τις οικονομικές σπουδές του στο Ατει Πατρών όπου ήδη έχει αρχίσει να διατηρεί ανεξάρτητα μελίσσια οικογενειακά και με σεβασμό.

Ο Μελισσούλης αναζητά την ομορφιά των τοπίων στα Καλάβρυτα, Ροδιά και Εύβοια που είναι οι συχνότερες περιοχές που μετακομίζει τα μελίσσια του. Οι τοποθεσίες επιλέγονται με συγκεκριμένα κριτήρια ανθοφορίας για να ταίζει τις μελισσούλες του με φυτά όπως το Θυμάρι , ερεικι , πορτοκαλιά , έλατο και πεύκο αλλά και νέκταρ από εκλεκτά αρωματικά άνθη. Ταυτόχρονα προσπαθεί να διατηρήσει υψηλά την ποιότητα του μελιού φροντίζοντας τον δύσκολο χειμώνα τα μελισσάκια του και διατηρεί την χρυσή φράση " Λίγα και καλά " που του έμαθαν οι παλιοί.

Λίγα και καλά

οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ

Πορεύεται με γνώμονα την καθαρότητα και την εξαιρετική ποιότητα και δεν δίνει έμφαση στη μαζική παραγωγή. Από την αρχή μέχρι στο τέλος της διεργασίας παραγωγής μελιού με προσήλωση ο ίδιος φροντίζει τα μελίσσια κατόπιν εξάγει το μέλι με προσοχή να μην χανονται οι ευεργετικές ιδιότητές του στο βωμό της μαζικής παραγωγής και τέλος το εμφιαλώνει και συντηρεί ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα με σύγχρονα μηχανήματα σε κατάλληλο χώρο διασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα.